Finansiering

I et investeringsselskab / ejendomsselskab er finansiering et vigtigt parameter for hvorledes det pågældende ejendomsselskab performer både på kort sigt, men i særdeleshed på lang sigt.

De seneste 10 års uro på det danske finansieringsmarked, har skab store udfordringer for den professionelle del af ejendomsmarkedet, hvilket har gjort det til et fokusområde for mange investeringsselskaber med ejendomme i Danmark og Tyskland.

AG Group har fokus på denne udfordring i de ejendomsselskaber der administreres hos AG Group. Et ejendomsselskab med en fornuftig drift, følges op af en optimal finansieringsløsning for optimering af fremtidig afkast, hvor AG Group i flere tilfælde har gennemført refinansiering for kunderne.

De seneste år er det lykkedes AG Group at gennemfører refinansieringer i Danmark og Tyskland, afhængig af hvor selskabets ejendom er beliggende. De refinansierede investeringsselskaber har opnået faste og lave rente for en minimum 10-årig periode.

Arbejdet med at gennemfører refinansiering er ofte betinget af en grundig gennemgang af investeringsselskabernes lejekontrakter, hvor optimering og tilpasning til nutidens markedsvilkår samt uopsigelighed i lejeaftalerne ofte er afgørende for resultat af refinansieringen.

1,299 total views, 1 views today

AG Group ApS - Viengevej 100 - 8240 Risskov - Denmark