Rigtige investeringer

er afgørende for dit afkast

I AG Group ved vi, at hvis en investering skal være god, skal man have styr på hele processen: Finansieringen, driften af ejendommen og forhandlinger med erhvervslejere. Det er summen af det hele, der gør, at det bliver en god investering.

Derfor er er din investering i sikre hænder hos AG Group – hvad enten du er privat investor med få ejendomme eller en del af et større investeringsnetværk med en bred portefølje af ejendomme.

Vi har begge typer investorer blandt vores kunder – og vi udvikler og forvalter investeringer i ejendomme – oftest i selskabsform som kommanditselskab, interessentselskab eller aktieselskab.

Hos AG Group sammensætter vi grupper af investorer med samme investeringsprofil, som vi vurderer står langt stærkere med deres investering.

Vi kan håndtere mange forskellige investorgrupper med forskellige behov. Det kan eksempelvis være et ønske om at indtræde på det danske eller tyske boligmarked, ejendommens placering og type eller investeringens størrelse.

Diskretion er en selvfølge, når vi handler via Private Placement. Private Placement giver mulighed for at investere i den helt rigtige type ejendom, der passer til gruppens investeringsstrategi og øvrige portefølje.

AG Group har over 20 års erfaring med at optimere, administrere og udvikle investeringer inden for udlejnings- og erhvervsejendomme. Vi har opbygget kvaliteten i vores arbejde ved at være yderst grundige og behandle vores kunders investeringer, som var det vores egne.

 

Sådan får vi din investering til at vokse:
  • Vi afklarer rammen for investeringen sammen med investoren – kriterier kan være et geografisk område, ejendommens type eller andet.
  • Hvis flere investorer ønsker det, sammensætter vi diskrete grupper, der kan investere sammen.
  • AG Group udpeger relevante ejendomme via Private Placement og opkøber igennem vores store netværk i Danmark og Tyskland.
  • Vi bistår også med udvikling, renovering og salg.
  • Hvis ejendommen ikke skal videresælges, håndterer vi også gerne udlejning og øvrig administration af ejendommene. Læs mere under Mangagement.