Rigtige investeringer

er afgørende for dit afkast

I AG Group ved vi, at hvis en investering skal være god, skal man have styr på hele processen: Finansieringen, driften af ejendommen og forhandlinger med erhvervslejere. Det er summen af det hele, der gør, at det bliver en god investering.

Derfor er er din investering i sikre hænder hos AG Group – hvad enten du er privat investor med få ejendomme eller en del af et større investeringsnetværk med en bred portefølje af ejendomme.

Vi har begge typer investorer blandt vores kunder – og vi forvalter investeringer i ejendomme – oftest i selskabsform som kommanditselskab, interessentskab eller aktieselskab.

Vi kan håndtere mange forskellige investorgrupper med forskellige behov. Det kan eksempelvis være investeringer på det danske eller tyske boligmarked.

AG Group har over 20 års erfaring med at optimere, administrere og udvikle investeringer inden for udlejnings- og erhvervsejendomme. Vi har opbygget kvaliteten i vores arbejde ved at være yderst grundige og behandle vores kunders investeringer, som var det vores egne.

 

Sådan får vi din investering til at vokse:
  • Vi bistår med udvikling, renovering og salg.
  • Hvis ejendommen ikke skal videresælges, håndterer vi også gerne udlejning og øvrig administration af ejendommen. Læs mere under Management.